Alle denkbare totaal projecten

Kroon Karwei levert voor bedrijven alle denkbare totaal projecten op het gebied van verbouwingen, renovatie en onderhoud. Als zakelijke partner is Kroon Karwei inmiddels voor meerdere bedrijven een vast en terugkerend aanspreekpunt geworden voor al hun verbouwing en renovatie werkzaamheden. De kwaliteit van Kroon Karwei zit met name in Turnkey (sleutelklaar) projecten.

Oog voor kwaliteit en details

Met alle markten kan Kroon Karwei uit de voeten, van horeca tot detailhandel en van industrie tot kantoorpanden. Alle opdrachten gaan gepaard met resultaat en een oog voor kwaliteit en details. Met een visie voor een persoonlijke en professionele relatie met de opdrachtgever, zet Kroon Karwei op elke case een kwaliteitsstempel.

Werkzaamheden van veel geplaatste opdrachten:

  • Schilderwerk binnen/buiten
  • Interieurbouw
  • Stoffering
  • Renovatie/ herstel en onderhoud
  • Projectmatig advies en begeleiding (Turnkey projecten)

Hoe werken wij?

Één ding weet je als opdrachtgever zeker, je hebt tijdens de gehele uitvoering van jouw aangeboden project 1 aanspreekpunt. Tijdens de opdracht vindt er door Kroon Karwei een continue inventarisatie plaats van de stand van zaken.

Afspraak is afspraak, en daar houden wij ons aan. Een tevreden klant is niet alleen altijd onze doelstelling, maar ook ons resultaat.